EXECUTE managementEXECUTEmenu  
 

Dina officiella framträdanden,
en framgångsfaktor för ditt företag

Tror du att det finns någon Dramaten-skådespelare som går ut på en scen inför en premiär utan att ha ett väl inövat manus och en regissör i ryggen? Och dessutom rätt rekvisita med sig på scen för att på bästa möjliga sätt förstärka det budskap den vill leverera.

Varje gång du framträder officiellt så representerar du ditt företag.
Har du möjlighet att föreläsa eller på annat sätt presentera ditt företag eller ett område ni representerar så ska du ta denna möjlighet på absolut största allvar. Ditt framträdande innebär marknadsföring både för ditt personliga varumärke och ditt företag och kan vara värt oerhört mycket pengar och värdefulla kontakter inför framtiden.

Med PresentationPower™ erbjuder vi tillsammans med vår samarbetspartner NewInCom alla de verktyg som behövs för att du ska göra ditt framträdande till en succé både för dig och ditt företag.

Manus
Vi går igenom ditt material, din målgrupp, och det buskap du vill leverera samt i vilket sammanhang detta ska göras. Med denna information som grund vässar vi alla affärsmässiga argument och lägger samtidigt till en dramaturgiskt korrekt struktur på presentationen levererat i ett talmanus som både du och företaget kan ha som grund även i framtida presentationssammanhang.

Regi
En kraftfull entré, välplanerade pauser, full kontroll över armar och ben, avslut på rätt ställe och ett ökat självförtroende är bara lite av det som vi kan hjälpa dig att uppnå med vår regi/framförande coachning.

Rekvisita
För de flesta innebär detta PowerPoint, vi kallar det PresentationPower. Med det Flash-baserade presentationsverktyget som är utvecklat av NewInCom så kan vi ge dig och ditt företag ett presentationsmaterial som stärker era budskap och utstrålar en proffessionalism som ni aldrig kommer att uppnå med en PowerPoint-presentation. Vi hjälper dessutom gärna till att fylla presentationen med rätt innehåll. Som extra bonus så är det enkelt att återanvända materialet i diverse andra sammanhang som t.ex. på er webbsida, på mässor, eller vid kundbesök.

Dessa tre delar tillsammans kommer att bygga en helhet som gör att du kommer känna dig trygg och laddad inför ditt framförande, dina åhörare kommer att minnas ditt budskap och du kan med stolthet ta åt dig äran för det positiva genomslag det kommer att ha för ditt företag och dessutom troligtvis se fram emot förfrågningar om ytterligare framträdanden som innebär ännu mer marknadsföring för både dig och företaget.

Ring för ett samtal om Presentation Power!

Besök webbsidan för PresentationPower hos NewInCom

 
PresentationPower